اخبار عمومی
اعلام وصول 2
276215
تاریخ انتشار: 1397/12/14 23:53
وعده نماینده دادستانی تهران درباره یک لیست بلندبالا؛
این اتفاق قطعاً در تاریخ رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی ایران بی‌سابقه است و باعث خواهد شد اشخاص حساسیت بیشتری در همکاری با اشخاص به خرج دهند، چرا که ممکن است حق الزحمه دریافتی بابت همکاری‌شان با چنین اشخاصی دیر یا زود توسط قوه قضاییه ضبط شود...

عصرجهان-جلسات دادگاه حسین هدایتی متهم به فساد کلانی اقتصادی در حالی برگزار شد که بار دیگر به صورت شفاف به سرمایه گذاری حسین هدایتی در سینما اشاره کرد و مشخص شد بخشی از پول‌های آلوده در سینما توسط هدایتی و پیش از این توسط محمد امامی تزریق شده است. با این حال آنهایی که این پول‌ها را گرفته‌اند، نمی‌توانند به سادگی از کنار ماجرا بگذرند چرا که مطابق با وعده نماینده دادستان تهران در دادگاه هدایتی، تمامی این پول‌ها توسط قوه قضاییه پس گرفته خواهد شد.

رسول امیر قهرمانی نماینده دادستان در توضیح تسهیلاتی که هدایتی از بانک سرمایه دریافت کرده نوشته است: «بخشی از این تسهیلات نیز به حساب برخی اشخاص برای تهیه فیلم ریخته شده است. متاسفانه عده ای وارد شبکه خانگی شدند و با پول‌های کثیف به تهیه فیلم پرداختند و هدایتی نیز در یک فیلم ورود کرده و چک‌های آن موجود است. مبالغ شما به هرکس که بذل و بخشش شده اعم از ورزشی و غیر ورزشی همه را بر می‌گردانیم. برخی گفته بودند اینها کادو است؛ این مبالغ حتی اگر کابین همسران شده باشد باید برگردد.»



اکنون باید دید حسین هدایتی به چه گروه‌هایی چه میزان بذل و بخشش کرده و با چه گروهی مواجه هستیم. آنچه از شواهد برمی‌آید و جمع بندی برخی رسانه‌ها در روزهای پیشین حکایت داشت، عمده بذل و بخشش‌های هدایتی به فوتبال مربوط می‌شود که او آنجا حضور دیرپاتری داشته است. به عنوان نمونه دقیقاً مشخص نیست هدایتی در قالب باشگاه استیل آذین از صدر تا ذیل این باشگاه چقدر پول توزیع کرد یا دقیقاَ مشخص نیست در چند پروژه هنری سرمایه گذاری کرده بود. بنابراین حتی نمی‌توان برآورد حدودی از میزان پولی که هدایتی در این حوزه و نه از جیب خودش بلکه از جیب مردم، بذل و بخشش کرده است.

با این حال، موارد متعددی توسط هدایتی تا توسط رسانه‌ها افشاء شده که بالاترین آنها، سرمایه گذاری اخیر او در سریال «ماه تی تی» با 15 میلیارد تومان سرمایه گذاری مستقیم (به گفته تهیه کننده) است. حال اگر موارد عیان را در نظر داشت، صرفاً این موارد با در نظر گرفتن نرخ ارز و سکه در حال حاضر برای دلار و سکه‌هایی که در گذشته توزیع کرده و یک تجمیع ساده، با رقمی دست کم معادل 45 میلیارد تومان مواجه هستیم. دور از انتظار نیست که میلیاردها تومان دیگر نیز به دست اشخاصی رسیده باشد که علنی نشده و چنین به نظر می‌آید که دیر یا زود بتوان به وسعت ماجرا پی برد.

تا آنجا لیستی که رسانه‌ها، اشخاص یا خود هدایتی با مستنداتی بر آن صحه گذاشته‌اند، بدین شرح هستند:

سرمایه گذاری در سریال ماه تی تی: (مهران برومند، داود میرباقری، لیلا حاتمی، رعنا آزادی ور، امیر آقایی، علیرضا شجاع‌نوری، مریلا زارعی و...) 15 میلیارد تومان
کمک به تیم ملوان: 8 میلیارد تومان
جدایی خلعتبری از عجمان: 1.4 میلیارد تومان
بازگشت طارمی از ترکیه: 1.2 میلیارد تومان
کمک به سپیدرود: یک میلیارد تومان
قرارداد فدراسیون فوتبال با آدیداس: 400 هزار دلار
قرارداد کی‌روش: 400 هزار دلار
قرارداد گولچ با پرسپولیس: 200 هزار یورو
پاداش دومین قهرمانی متوالی پرسپولیس: 400 سکه بهار آزادی
پاداش تیم ملی در جام ملت‌های 2015: 900 میلیون تومان
خرید کاوه رضایی: 800 میلیون تومان
مالیات قرارداد برانکو با تیم ملی: 780 میلیون تومان
انتقال جلال حسینی به پرسپولیس: 700 میلیون تومان
انتقال وحید امیری به پرسپولیس: 700 میلیون تومان
انتقال بیرانوند به پرسپولیس: 500 میلیون تومان
بازگشت رضاییان از ترکیه: 400 میلیون تومان
تصفیه قرارداد حمید درخشان: 300 میلیون تومان
هزینه‌های درمان پورحیدری: 50 میلیون تومان
کمک هزینه‌ درمان حجازی: 40 میلیون تومان

اکنون قرار است نماینده دادستان تهران سراغ این اشخاص برود و این رقم‌های کلان که نه از جیب و اموال شخصی هدایتی بلکه از محل اموال مردم بذل و بخشش شده، بازگرداند. این اتفاق قطعاً در تاریخ رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی ایران بی‌سابقه است و باعث خواهد شد اشخاص حساسیت بیشتری در همکاری با اشخاص به خرج دهند، چرا که ممکن است حق الزحمه دریافتی بابت همکاری‌شان با چنین اشخاصی دیر یا زود توسط قوه قضاییه ضبط شود(تابناک)



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*