کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی لیکک شهرستان بهمئی گفت: آگاهی از علائم صحت یا فساد گوشت برای همه شهروندان، به منظور جلوگیری از بیماریها لازم است.
عصرجهان -به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ زینب مجلسی اصل افزود: هرگونه تغيير رنگ چربي گوشت و استشمام بوي بد، از علائم اكسيداسيون و فساد چربي گوشت است.
وی اظهار داشت: گوشت قرمز سالم، نباید هیچگونه بوی تعفن و ترشیدگی بدهد و در محل اتصال گوشت به استخوان نباید بوی غیرطبیعی که نشانه فساد عمقی در گوشت است به مشام برسد.
مجلسی اصل تصریح کرد: همچنین ظاهر گوشت، لزج(لغزنده)، چسبنده و مترشح نباشد و خشك و يا چروكيده بودن گوشت، از علائم نگهداري گوشت در شرايط نامناسب و غير بهداشتي است.
وی هر گونه تغيير رنگ گوشت قرمز را، از قرمز به سبز، قهوه اي، خاكستري و سياه و همچنین كپك زدگي از علائم فساد گوشت برشمرد.
این کارشناس یکی از نشانههای گوشت قرمز سالم را، ممهور شدن به مهر بهداشتی دامپزشکی دانست وافزود: اگر گوشت به صورت بستهبندی عرضه شود، باید دارای تاریخ تولید، انقضاء و مشخصات کارگاه بستهبندی باشد.8-4-142
سکینه درایش