پایگاه خبری عصرجهان _شبی در گروه ی مجازی موضوع خاویار و خرید خاویار پیش کشیده شد
کسی از طعم و مزه خاویار اطلاع نداشت

برخی ها هم خیال پردازی می کردند و از رویای خوردن خاویار سخن می گفتند.
برخی دیگر هم بلوف می زدند که میخواهم خاویار بخرم
یکی به طنز می گفت وام می گیرم تا مقداری خاویار بخرم و قبل از مرگ آرزو به دل نمانم
یکی دیگر خاویار ماهی را با کنسروهای خاویار(دلمه های بامجان) در مغازه ها اشتباه می گرفت
برخی هم گفتند پول جمع کنیم و دستجعمی مقداری خاویار بخریم

و شاید هم دیشب برخی در خواب خاویار خوردن را تجربه کردند
به راستی خاویار چه رنگ و طعمی دارد؟شیرین است یا ترش و یا ملس؟ترد است یا نرم؟
پی نوشت:
خاویار تخم ماهیان خاویاری و از گرانترین خوراکیهای جهان است. دریای خزر به عنوان بزرگترین منبع ماهیان خاویاری در جهان، بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین میکند.
فیلماهی، تاسماهی روسی یا چالباش، تاسماهی ایرانی یا قرهبرون، ماهی شیپ و ماهی اوزونبرون یا سوروگا، گونههای اصلی ماهیان خاویاری دریای خزر هستند. خاویار میتواند بهصورت خام و تازه یا پاستوریزه شده عرضه شود که ارزش غذایی و ارزش اقتصادی آن پس از پاستوریزه کردن، کاهش مییابد.