اتصال راه آهن اهواز به رامهرمز-بهبهان-گچساران-شیراز-بوشهر می تواند ضمن اتصال چهار استان خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر به یکدیگر و بهره مندی مردم کم برخوردار این استان ها از مزایای آن، با سرویس دهی به صنایع، و معادن به ارتقای بهره وری و اجرای آنها کمک کند.
پایگاه خبری عصرجهان؛ غلامرضا شجاعی مطالبه گر و فعال و کنشگر اجتماعی در گفتگویی با در گفتگو با پرویز دوید خسروی اعلام داشت به نیابت از مردم شریف منطقه جنوب غرب کشور در کارزاری با نام ما قطار می خواهیم با پویش احیای جاده ابریشم از اهواز-رامهرمز-بهبهان-گچساران-شیراز-بوشهر در دستور کار قرار گرفت تا با پیوستن احاد مختلف مردممطالبه گر و خواست و تقاضای همگانی اجرای آن در برنامه هفتم اقتصادی کشور گنجانده شود.
این کنشگر اجتماعی گفت: همانگونه که استحضار دارید؛ راه آهن سراسری، در سال های جنگ تحمیلی، خدمات ممتازی را در جابه جایی رزمندگان، تجهیزات و ادوات نظامی ارائه می کرد و پس از پایان جنگ، درهمه ی دولت ها و ادوار مجلس شورای اسلامی، درخصوص گسترش و تقویت آن، اقدامات بسیار خوبی صورت پذیرفت لیکن حق مطلب در خصوص استان های خوزستان ، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و فارس که خطوط مقدم دفاع و اولین عقبه آن خطوط بودند و امروز نیز از مسیرهای اصلی زوّار کربلا و کاروان های راهیان نور هستند، ادا نشد و همچنان بسیاری از طرح ها و لوایح راه آهن آنها روی کاغذ مانده است.
اتصال ریلی این چهار استان که جزء استان های زرخیز و درامد زای کشور هستند و عمده منابع نفت، گاز ، آب، برق، کشاورزی و صنایع و معادن کشور را تأمین می کنند، از اساسی ترین اقداماتی است که باید تا کنون به مرحله اجرا درمی آمد اما با وجود وعده هایی که عمر آنها به بیش ازچهار دهه می رسد؛ یا عملیاتی نگردیده یا عملیات اجرایی آنها به اتمام نرسیده است.
راه آهن اهواز به شیراز و اهواز به بوشهر می تواند ضمن اتصال چهار استان خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر به یکدیگر و بهره مندی مردم کم برخوردار این استان ها از مزایای آن، با سرویس دهی به صنایع، و معادن به ارتقای بهره وری و اجرای آنها کمک کند.

غلامرضا شجاعی افزود: این مسیر ریلی که احیا گر جاده ابریشم هست می تواند به صنایع مختلف از جمله تأسیسات نفتی مناطق نفت خیز جنوب، پالایشگاه های گاز بیدبلند۱ و ۲ بهبهان، تأسیسات نفتی وپتروشیمی گچساران، طرح های پتروشیمی دهدشت، ممسنی و کازرون و ابرپالایشگاه ها و پتروشیمی های عسلویه و کنگان و ... را خدمات رسانی کند. در این راستا از سهم آلایندگی های نفتی از ردیف مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت و صنایع و معادن به جای هدر رفت منابع، میتواند موضوع سرمایه گذاری در اجرای طرح های راه آهن باشد.
اجرای این طرح ها همچنین می تواند زمینه اشتغال گسترده و رونق صنایع مرتبط با آن مثل فولاد، سیمان، واگن سازی و غیره را فراهم کند. بی شک اکنون که لایحه ی برنامه هفتم توسعه درمجلس شورای اسلامی در حال بررسی و تصویب است؛به مجمع نمایندگان استانهای ذینفع توصیهمی کنم اجرای طرح های زیربنایی از جمله همین خطوط ریلی، می تواند تضمین کننده ی آینده ای پر رونق برای موکلین شما در استانهای پیشگفت میباشد وازمهاجرت های مخرّب باز ماندگان جامعه جلوگیری نماید دکتر شجاعی . درپایان گفت به صراحت می گویم که این مهم نه یک لطف به مناطق زرخیز جنوب، بلکه یک ضرورت و وظیفه ملی برای دولت و مجلس انقلابی است.